سید مجید موسوی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرزدر گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهارکرد: پتانسیل سالیانه تولید تخم مرغ در استان البرز بیش از ۹۷ هزارتن است که حدود ۳۰هزار تن از آن نیاز داخلی استان و مابقی یعنی به سایر نقاط کشور صادر می شود.
وی سرانه تولید تخم مرغ در کشور را ۱۱.۵ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: این مقدار مصرف در استان البرز معادل ۳۵ کیلوگرم می باشد .
موسوی یادآور شد : با توجه به حجم جوجه و پولت ریزی در واحدهای مرغداری تخمگذار فعال استان هیچگونه نگرانی در تامین نیاز داخلی و حتی صادرات این محصول وجود ندارد و افزایش میزان تولید در این استان نشان دهنده بالابودن تکنولوژی در سطح واحدهای تولیدی است .
موسوی در خصوص مزایای مصرف تخم مرغ گفت : تخم مرغ یکی از کامل ترین، ارزان ترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است و با تامین تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن، در تغذیه سالم با ارزشترین و بالاترین کیفیت پروتئین را در مقایسه با گوشت، لبنیات و حبوبات دارد و به تمامی رده های سنی حتی زنان باردار و شیرده، ورزشکاران، اطفال و نوجوانان نیز توصیه شده است.
این مسئول عنوان نمود: متاسفانه در رسانه های ما برای مصرف شیر و تخم مرغ تبلیغات زیادی انجام نمی شود، این در حالی است که مصرف تخم مرغ موجب بالا رفتن چربی خوب خون (HDL) می شود و لازم است تا هر فرد سالم روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز تصریح کرد: اکثر مصرف کنندگان از این حقیقت بی اطلاع هستند که تخم مرغ تقریبا' تمامی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مورد نیاز انسان را دارا می باشد و میزان پروتئین در سفیده تخم مرغ ۶۰ درصد و زرده تخم مرغ ۴۰ درصد است.
انتهای پیام/
نظر شما